Privacy and GPDR Cookie Consent
Κουνιστός άβακας

Κουνιστός άβακας

24,90 
S010354
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Φέρτε τη μαγεία του παιχνιδιού και την εκπαίδευση στο δωμάτιο του μωρού σας με τον κουνιστό άβακα της Σόφι!

Αυτό το μοναδικό παιχνίδι είναι ιδανικό για τους μικρούς εξερευνητές, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση της λογικής σκέψης από τις πρώτες τους στιγμές.

Ένα παιχνίδι που ενθουσιάζει: Ο κουνιστός άβακας βοηθά στην ανάπτυξη της ευκινησίας των χεριών, της ακρίβειας και του συντονισμού ματιού-χεριού, καθώς οι μικροί μας φίλοι μετακινούν με ενθουσιασμό τις πολύχρωμες χάντρες. Κάθε κίνηση ξυπνά την περιέργεια και τη φαντασία τους, δημιουργώντας γλυκές στιγμές παιχνιδιού και ανακάλυψης!

Φιλικό προς το περιβάλλον: Δημιουργημένος με αγάπη για τη φύση, ο άβακας είναι κατασκευασμένος από 100% φυσικό καουτσούκ και 50% βιολογικό πλαστικό. Κάθε κομμάτι είναι ελαφρύ και κατάλληλο για τα μικροσκοπικά χεράκια του μωρού σας, επιτρέποντάς του να παίζει και να εξερευνά με άνεση και χαρά.

Η καλύτερη επιλογή για το μωρό σας: Αυτός ο κουνιστός άβακας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένα εργαλείο που θα ενθουσιάσει τη φαντασία του παιδιού σας και θα το συντροφεύει σε κάθε του περιπέτεια. Είναι το ιδανικό δώρο για κάθε μωρό που αξίζει το καλύτερο.

Επιλέξτε τον κουνιστό άβακα της Σόφι και κάντε το πρώτο βήμα σε μια μαγευτική διαδρομή γεμάτη γέλια, μάθηση και ατελείωτες στιγμές αγάπης! 

Κατάλληλο από 10+ μηνών