Privacy and GPDR Cookie Consent
Σετ "Τα πρώτα μου παιχνίδια"

Σετ "Τα πρώτα μου παιχνίδια"

39,90 
S010348
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Ένα σετ εκπαιδευτικών παιχνιδιών για μωράκια που αγαπούν την εξερεύνηση!

Ανακαλύψτε δύο νέα προϊόντα που είναι ιδανικά για την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση της λογικής στα μωρά. Τα δύο παιχνίδια είναι φτιαγμένα από 100% φυσικό καουτσούκ και ανακυκλωμένο πλαστικό.

Έτοιμοι να ξεκινήσουμε το παιχνίδι ;

 

Το σετ περιλαμβάνει:

Έναν κουνιστό άβακα

Ιδανικό για την ανάπτυξη της ευκινησίας των χεριών,της ακρίβειας και του συντονισμού ματιού-χεριού, που εξασκούνται μετακινώντας τις χάντρες, ενώ ξυπνά την περιέργεια του μωρού λόγω της κίνησής του. 

 

Ένα κουτί δραστηριοτήτων 2-σε-1

Ένα κουτί με διαφορετικό παιχνίδι σε κάθε πλευρά. Από την μια πλευρά υπάρχουν εγκοπές μέσα στις οποίες το μωρό μπορεί να περάσει το αντίστοιχο σχήμα. Στην άλλη πλευρά υπάρχει ένα παιχνίδι αντιστοίχησης των σχημάτων, τύπου παζλ. Με κουμπιά που μετακινούνται στα πλάγια του κουτιού. Ιδανικό για να κρατά απασχολημένο το μωρό και να το ενθαρρύνει να λύνει μικρές προκλήσεις. Τα κομμάτια από καουτσούκ είναι ελαφριά και εύκολα στον χειρισμό για τα μικρά χεράκια του μωρού, προσκαλώντας το, με τις υφές και τα χρώματά τους, να παίξει μαζί τους!

 

Κατάλληλο από 10+ μηνών

 

Έχει πολύ πλάκα και αρέσει πολύ στην κόρη μου που είναι 6 μηνών. Μπορεί να την πιάσει εύκολα μέσα από τις τρύπες και είναι μαλακή και δεν φοβάμαι καθόλου μη χτυπήσει...περνάει πολύ ωραία μαζί της!
Ελαφριά, πολύχρωμη και εύκολη να την πιάσει. Τα χρώματα του τραβάνε την προσοχή και έχει διασκεδαστικό ήχο. Ο 5 μηνος γιος μου την λατρεύει!
Γράψτε μια κριτική